Första kullen

Kullen->

Minileo Vanellope (Loppan) och Happy Hooligans King of My Heart (Kingen)

Innan sommaren började gå mot sitt slut för 2020 blev Vanellope bjuden på sin första dejt. Av ingen mindre än Kingen själv. Efter några dagar tillsammans var det dags för Vanellope och Kingen att ta farväl av varandra och dom befanns sig nu i väntans tider!

Båda två vet hur vackra dom själva är, men båda kunde också se det i varandra. Fantastiska ögon som möter världen med härligt himelsk och även isigt blåa nyanser. Fylliga morrhårskuddar som markerar ut ansiktet ordentligt och helt obeskrivligt vackra pälsar som möter varandra med sitt unika spottade mönster. Kingen kommer med sitt lugna otroligt stabila temprament men även med sin bastanta storlek. Vanellope möter honom med sitt utomordentliga ansikte och lockar med sin påhittiga nyfikenhet.

Den här kombinationen förväntas att bli fullkomligt magisk i sitt utfall då båda parter bär på väldigt fina egenskaper. Dagarna räknas ner till beräknad födsel och spänningen ökar i hemmet.

Vanellope sköter sig exemplariskt genom att äta ordentligt och håller en stabil viktuppgång. Hon vilar och har boat in sig i bolådan redan. Magen växer på för fullt och man kan tro att hon kanske skulle bli lite slöare under de här omständigheterna. Men icke, hon leker på för fullt och är lika social som innan om kanske inte lite mer nu till och med.

Vi är många som väntar med spänning på den här kullen. En kull med snöbengaler från två föräldrar som härstammar från varsinn väletablerad uppfödare som avlar ansvarsfullt och hälsosamt med fina linjer.

Sen kom dagen, 10/10-20, när regnet stod som spön i backen var det dags. Runt 16-tiden drog värkarna igång. 17.05 kom det första miraklet som erbjöd en lugn start ändå för 17.47 kom nästa. Sen fick vi vänta till 19.24 och slutligen kl 20.05 kom det fjärde lilla underverket.

Det här är våran första kull inom Spotted Sugar Rush, vilket känns enormt stort! Vanellope är nu mamma till fyra små snöflingor ❄


Bengal uppfödning och palettblad

%d bloggare gillar detta: