SE*Spotted Sugar Rush Chili

Såld

Vänligen läs på Köpinformation innan ni överväger ett köp


Chili…

…är vår fantastiska lilla äventyrare (Dora the explorer). Hennes nyfikenhet övervinner allt och än så länge har hon inte hittat något hinder som inte gått att besegra. Hennes energi verkar aldrig ta slut inte heller hennes idéer.

Hon berättar gärna om alla sina påhitt och är en tjej som verkligen kan det här med att ta för sig. Samtidigt får du aldrig ta henne föregivet. Bara för att hon är våghalsig av sig betyder det inte att hon inte kan behöva en extra knuff ibland. Lika så behöver hon få pausa alla äventyr och bara få gosa i lugn och ro, få berätta lite vad hon gjort och sedan få höra hur fin hon är. Hon älskar även, precis som sin mamma att leka mullvad. Så att bädda sängen är otroligt roligt när man kan gömma sig under täcket m.m.

Till utseendet är hon bedårande med sina fartränder på rygger. För dom passar henne perfekt. Hon är fart och fläckt.

Till hennes nya hem söker vi en aktiv familj som kommer kunna inkludera henne i sina vardagliga äventyr. Hon tar väldigt gärna med sig ett kullsyskon till sitt nya hem, eller om det kanske finns eller kommer en ny kompis dit. Något bussällskap behöver hon absolut ha!

Finns intresset för utställningar är det något vi uppmuntrar starkt. Vi finns med hela tiden för tips och råd. Önskar självklart att få följa Chili livet ut, vilket underlättar om man är aktiv på sociala medier m.m.


Bildgalleri på nästa sida

Bengal uppfödning och palettblad

%d bloggare gillar detta: