SE*Spotted Sugar Rush Butterscotch

Såld

Vänligen läs på Köpinformation innan ni överväger ett köp

Butterscotch

Första kattungen i kullen vilket han själv gärna poängterar. En stor och stabil pojke som är den perfekta blandningen av bus och gos. Han är lik sin mor med att prata mycket och vill ha en bra plats mitt i allt som händer. Han älskar även att brottas.

Till utseendet har Butterscotch flertal mindre fläckar som vilar under ett silvertäcke som sveper över hans rygg. Likt sin mor är vi relativt säkra på att den här pojken kommer att mörka på sig en del just på ryggen. Teckningen i ansiktet är däremot tydligare och hans markeringar tillåter oss att fokusera på hans stora blåa ögon.

Till hans nya hem söker vi en familj som är aktiv och redo för en buse till. Butterscotch behöver ha en kattkompis i sitt nya hem, men tar jätte gärna med sig ett kullsyskon. Han föredrar även att få sova i hängmattor, så är det något det nya hemmet kan fixa, gärna på höjden också kommer han att bli väldigt glad.

Finns intresset för utställningar är det något vi uppmuntrar starkt. Vi finns med hela tiden för tips och råd. Önskar självklart att få följa Butterscotch livet ut, vilket underlättar om man är aktiv på sociala medier m.m.


Bildgalleri på nästa sida

Bengal uppfödning och palettblad

%d bloggare gillar detta: