SE*Spotted Sugar Rush Biscuit

Såld

Vänligen läs på Köpinformation innan ni överväger ett köp


Biscuit…

…brukar vi referera till Marie från Aristocats, när vi ska försöka beskriva hennes personlighet. En sockersöt liten tjej som är mycket väl medveten om sin skönhet. Hon älskar att busa och känner lite extra kärlek till bollar och pipande små saker som hon kan jaga runt med.

Till utseendet är hon relativt ljus med ett otroligt vackert ansikte. Hennes stora ögon och fantastiska nos stjäl din uppmärksamhet snabbt och det är svårt att slita sig från hennes skönhet.

Hon kan ge intrycket av att vara en lugnare bengal, men låt dig inte luras! Förutom bollar och pipleksaker verkar Biscuit älska att klättra och hon vill riktigt högt upp.

Till hennes nya hem söker vi en familj som är redo för en sockersöt klättrare. Möjlighet till att bygga på höjden för henne och som även har tid att beundra henne flera gånger om dagen. Sällskap är alltid att föredra och får hon med sig ett kullsyskon skulle hon bli riktigt glad.

Finns intresset för utställningar är det något vi uppmuntrar starkt. Vi finns med hela tiden för tips och råd. Önskar självklart att få följa Biscuit livet ut, vilket underlättar om man är aktiv på sociala medier m.m.


Bildgalleri på nästa sida

Bengal uppfödning och palettblad

%d bloggare gillar detta: