Cupcake

Cupcake

2018-04-25

Cupcake är namnet hon går under. Vår första renrasiga bengal och vi kunde inte ha fått en bättre start än med henne. Cupcake är vår utställningskatt och hon vet mycket väl hur vacker hon är. Hon bär en päls med relativt mörk ton som är dekorerad med fläckar som är perfekt utformade. Hennes päls har tydligt glitter i sig vilket innebär att hon skimrar likt en diamant.

Hon har ett fantastiskt psyke och låter sig sällan stressas upp i onödan. Nyfiken och påhittig. Följer väldigt gärna med ut på antingen en promenad eller en biltur.

Cupcake gjorde snabbt ett namn för sig som ”Cupcake the coleus cat” då det visade sig att hon ÄLSKAR växter. I familjen har vi ett stort intresse av coleus blommor som vi samlar på. Det här fann Cupcake oerhört intressant och vill väldigt gärna vara med när vi pysslar i blomrummet eller i trädgården.

Överlag passar ju bengaler exemplariskt ihop med en djungel av växtlighet!

Cupcake är gärna med och leker med våra barn också, vilket är intressant att se. För man märker hur hon verkligen försöker förstå leken och hänga med i allt.

Våra planer för henne är att ta en framtida kull och jobbet med att matcha ihop henne med en lovande hane är i full gång. Däremot har vi inte bråttom med att ta kullar och låter förberedelserna få ta den tid det tar för att inte stressa fram något.

Tanken är att Cupcake ska fortsätta att ställas ut så länge som hon tycker om det. Vilket innebär att ni kommer kunna träffa oss på utställningar framöver.

HCMPKDef
Genomförd 9/4-2021 utan anmärkningN/A

Bengal uppfödning och palettblad

%d bloggare gillar detta: