Vanellope och King

Vår första kull som Spotted Sugar Rush!

Den 10/10-20 när regnet stod som spön i backen var det dags. Runt 16-tiden drog värkarna igång. 17.05 kom det första miraklet som erbjöd en lugn start ändå för 17.47 kom nästa. Sen fick vi vänta till 19.24 och slutligen kl 20.05 kom det fjärde lilla underverket.

Det här är våran första kull inom Spotted Sugar Rush, vilket känns enormt stort! Vanellope är nu mamma till fyra små snöflingor ❄

Mor: Minileo Vanellope
Far: Happy Hooligans King of my heart

Följ kattungarnas utveckling tillsammans med oss och passa på och fördjupa dig bengalernas underbara utseende och stil.

Fler bilder kommer med tiden förstås.


SE*Spotted Sugar Rush Butterscotch *Tillgänglig

Mitt namn är Butterscotch, även kallad för ettan. Jag var först ut bland mina syskon och också först med att börja öppna mina ögon. Jag gillar det här med att alltid vara först, ska nog bli först med alla hyss och tokigheter. Sen har jag tre syskon att skylla allt på vilket är kanon!


SE*Spotted Sugar Rush Chili *Tingad

Mitt namn är Chili, även kallad för tvåan. Jag kom alltså på andra plats bland mina syskon när det var dags för oss att inta världen. Redan i magen förstod jag att det gäller och ta för sig av livets läckerheter, vilket resulterade i att jag vägde in mig som tyngst i kullen.


SE*Spotted Sugar Rush Biscuit *Tillgänglig

Mitt namn är Biscuit, även kallad för trean. Jag kom på tredje plats men gjorde en rätt så vacker entre måste jag säga. Så här långt i mitt liv har jag kommit underfund med hur skönt det är bara ligga och gosa ner sig i en varm filt och njuta av hur söt man själv är. För ni har väl sett hur söt jag är?


SE*Spotted Sugar Rush Pickles *Ej tillgänglig

Mitt namn är Pickles, även kallad för fyran. Jag har hört att den som väntar på något gott aldrig kan vänta för länge. På mig fick dom vänta ett tag faktiskt innan jag bestämde mig för att titta ut. Men nu är jag här och jag växer som tusan. Jag må ha börjat som minst i kullen, men bara efter något dygn var jag ikapp dom andra. Mitt mål är att bli en riktigt stor leopard.

Bengal uppfödning och palettblad

%d bloggare gillar detta: