Kaksmulorna har anlänt!

Onsdag den 18 Augusti runt 18 tiden börjar värkarbetet dra igång på riktigt hos vår älskade Cupcake. Utanför hör vi ljudet av hur det öser ner regn som smattrar mot taket. Vi hade väntat i flera dagar och passat upp på henne extra i ungefär en veckas tid då hon började markera att hon kände sig lite orolig.

Cupcake kändes ändå lugn genom hela förlossningen och hon var jätte duktig på att säga till när hon ville ha extra stöd. Vi är verkligen obeskrivligt stolta över henne! Och otroligt tacksamma för att vi får vara med henne i det här.
Vi turades om att sitta/ligga hos Cupcake i nästet under förlossningen. Hon var tydlig med att både Mamma/matte och Pappa/husse skulle vara med under hela förloppet.

Kl 20.38 föddes första bebisen som krävde intensivt och hårt arbete av Cupcake för att få ut. Kl 20.57 föddes nr två som kom med en ordentlig hastighet. Därefter fick Cupcake en stunds vila tills det kl 22.20 var dags för nr tres födsel.
Där började vi tro att det kanske var färdigt tills vi ser att något/någon rör sig som aldrig förr i hennes mage.
Ja, det var såklart den fjärde bebisen som visade att den var kvar. Kl 23.26 föddes den fjärde och berättade högt och tydligt att den var super hungrig efter all väntan på alla syskon som skulle ut först.

Mor:
IDP*Glitterdash Zieselle, tilltalsnamn Cupcake

Far:
Minileo Atlas, tilltalsnamn Ben

Följ kattungarnas utveckling tillsammans med oss och passa på och fördjupa dig bengalernas underbara utseende och stil. Mer information och självklart en ordentlig presentation av alla 4 kattungar kommer inom kort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.