Dags att flytta

Butterscotch

17.05 10/10-20 föddes vår älskade Butterscotch. Han var först i kullen och visade snabbt att han var en riktigt pratglad pojke. Äventyrsfull och så otroligt go. Han blev en riktig kopia av sin Mor Vanellope och piper lika mycket han också.

Idag, 22/01-21 dukade Butterscotch upp till fika och packade sin lilla flyttlåda. Det var nu dags för honom att flytta hemifrån. Han var först av alla med att välkomna sin nya matte Anna in för lite fika. Efter en stund hade han även somnat i hennes knä, han var redo!

Vi önskar Butterscotch och hans nya familj all lycka och välgång, vi finns alltid kvar här om det skulle vara något och ser fram emot att få se honom växa upp tillsammans med er! ❤🥰

Mor: Minileo Vanellope
Far: Happy Hooligans King of my heart


Chili

7.47 den 10/10-20 berikades världen med ett riktigt litet busfrö som redan från första sekund var ivrig över att upptäcka allt. Dagarna gick och i takt med hennes utveckling växte även hennes nyfikenhet och Chili beslöt sig för att ingenting ska kunna stoppa henne.

Idag den 23/01-21 var det Chilis tur och duka upp fika och äntligen skulle hon få träffa sin nya familj som hade åkt långvägar för att få se henne. Chili blir nämligen norrlänning nu och flyttar hela vägen upp till Boden.
Vanellope hjälpte Chili att undersöka hennes transportbur och efter det var Chili redo. Gosade in sig hos sin nya familj och välkomnade det här nya spännande äventyret.

Vi önskar Chili och hennes nya familj all lycka och välgång, vi finns alltid kvar här om det skulle vara något och ser fram emot att få se henne växa upp tillsammans med er och upptäcka Norrland! ❤🥰

Mor: Minileo Vanellope
Far: Happy Hooligans King of My Heart


Biscuit

19.24 den 10/10-20 föddes vår lilla Prinsessa Biscuit. En matglad och väldigt gosig liten tös som visade sig vara en riktig prinsessa och ville gärna bli behandlad därefter. Samtidigt älskade hon att delta i barnens lekar, speciellt om hon fick vara bebisen som det skulle bäras runt på.

Idag den 23/01-21 skulle Biscuit bjuda över sin nya familj på en fika medan hon pudrade nosen inför sin eskort till sitt nya palats. Något tveksam kändes hon ändå inför flytten, men med sig fick hon sin lillebror Pickles.

Vi önskar Biscuit och hennes nya familj all lycka och välgång, vi finns alltid kvar här om det skulle vara något och ser fram emot att få se henne växa upp tillsammans med er! ❤🥰

Mor: Minileo Vanellope
Far: Happy Hooligans King of my heart


Pickles

20.05 den 10/10-21, när vi egentligen trodde att förlossningen var klar så överraskades vi av Pickles. Han var liten vid födseln och hade inte riktigt lika mycket päls som sina syskon. Till en början var vi lite extra oroliga över honom, men han visade oss snabbt att det behövde vi inte vara. Han gick om sina syskon rejält i viktuppgången och det visade sig att han hade planer på att bli en riktigt stor och stabil pojke.

Idag den 23/01-21 fick han hjälpa till sin stora syster Biscuit när dom välkomnade sin nya familj på fika. Pickles visade snabbt att han minnsann skulle stortrivas och kändes redo för sitt nya äventyr. Med sin lugna och belåtna stil kurrade han glatt och pussade lite extra på Biscuit när det var dags för dom att åka.

Vi önskar Pickles och hans nya familj all lycka och välgång, vi finns alltid kvar här om det skulle vara något och ser fram emot att få se honom växa upp tillsammans med er! ❤🥰

Mor: Minileo Vanellope
Far: Happy Hooligans King of my heart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.